سال ۱۸۷۱: جنگهای جهانی
ژنرالی آمریکایی با نام آلبرت پایک (Albert pike) که با ترغیب جوزپه ماتزینی (Giuseppe Mazzini) (1) به محفل اشراقیون (ایلومیناتی) راه یافته است (۲)، با تکمیل طرح نظامی خود برای به راه انداختن سه جنگ جهانی و انقلابهای مختلف در سراسر جهان این توطئهی بزرگ را وارد آخرین مرحلهی خود میکند. جزئیات این توطئه به این شرح است:
قرار است جنگ اول جهانی با هدف نابودی تزار در روسیه انجام شود؛ همانگونه که ناتان مایر روچیلد در سال ۱۸۱۵ وعده کرده بود (۳)، تزار جای خود را به کمونیسم میدهد؛ ایدئولوژیای که قرار است در جهت از میان بردن ادیان و عمدتاً دین مسیحیت به کار گرفته شود. اختلافات بین امپراتوری انگلستان و آلمان به این جنگ دامن میزند.
طبق برنامه، جنگ دوم جهانی قرار است با سرکوب یهودیان در آلمان -رکن اصلی در به راه انداختن موج بیزاری بر ضد آلمانها- به اختلاف بین فاشیسم و صهیونیسم سیاسی دامن بزند. این جنگ با هدف نابودی فاشیسم (که خالق آن نیز روچیلدها بودند) و افزایش قدرت صهیونیسم سیاسی طراحی شده است. این جنگ همچنین در جهت افزایش قدرت کمونیسم در سطحی همتراز با قدرت یکپارچهی عالم مسیحیت طراحی شده است.
جنگ سوم جهانی قرار است با ایجاد انزجار از جهان اسلام و با هدف تحریک جهان اسلام و صهیونیسم سیاسی بر ضد یکدیگر شروع شود. در حین وقوع این جنگ، بقیهی کشورهای جهان مجبور به نبرد با یکدیگر میشوند تا به حالتی از فرسودگی ذهنی، مادی، معنوی و اقتصادی تنزل پیدا کنند.
در پانزدهم آگوست همین سال، آلبرت پایک نامهای (۴) خطاب به جوزپه ماتزینی نوشته و بیان میکند:
«ما عنان از افسار پوچانگاران و ملحدان خواهیم برداشت و انقلاب بزرگ اجتماعی را تحریک خواهیم کرد که با ایجاد هراس هرچه تمامتر و به وضوح تأثیر الحاد مطلق را به تمام ملتها نشان دهد؛ الحادی که ریشهی وحشیگری و خونباترین آشوبها است؛ سپس مردم در همه جای این عالم بر ضد اقلیتی از انقلابیون جهان مجبور به دفاع از خود خواهند شد و آن نابودگران تمدن را از صفحهی روزگار محو خواهند کرد و تودههای مردم که از مسیحیت سرخورده گشتهاند و از آن زمان روح و جان آنان بدون سرپرست و رهبری مانده است و مشتاق کمال مطلوب هستند، اما نمیدانند به کجا این عشق خود را رهنمون سازند، نور حقیقی از تجلی جهانی مکتب اصیل شیطان را دریافت خواهند کرد که در نهایت در محضر عموم رخ مینماید. تجلیای که از نهضت کلی واپسگرایانهای نشأت خواهد گرفت که نابودی مسیحیت و الحاد را در پی خواهد داشت و این دو همزمان چیره گشته و ریشهکن خواهند شد.»
پایک که به عنوان فرمانده اعظم و عالیمقام شاخهی اسکاتلندی فراماسونری حوزهی جنوب در سال ۱۸۵۹ انتخاب شده، قدرتمندترین فراماسون در آمریکا به شمار میآید. او تا زمان مرگش در سال ۱۸۹۱، به مدت ۳۲ سال در این مقام باقی ماند. او همچنین در سال ۱۸۷۲ کتابی تحت عنوان اخلاقیات و اعتقادات عهد عتیق و سنت مورد قبول در شاخهی اسکاتلندی فراماسونری در این خصوص به چاپ میرساند. او در این کتاب آشکارا اظهار میدارد:
«کابالیستها میگویند نام اصلی شیطان، وارونهای از یهوه [نام خداوند در آیین یهود] است؛ چراکه شیطان، خداوند ظلمت نیست، بلکه نفی خداوند است … از منظر مریدان سالک این موجود یک شخص نیست، بلکه نیرویی است که در جهت خیر ایجاد شده است، اما خیری که در جهت اهداف شر خدمت میکند. این نیرو آلت دست آزادی و اختیار است … شیطان، صاحب نور [!] نامی عجیب و اسرارآمیز است که به روح ظلمت داده شده است. شیطان، فرزند صبح [!] آیا او نیست که درخور نور است و با شکوه بینهایت خود، دیدهی جانهای ضعیف، شهوانی یا خودخواه را کور میکند؟ بیتردید او همان موجود است!»
جالب اینجا است که پایک در همان کتاب تأکید میکند که فراماسونری، دینی بر پایهی فلسفهی خفیهی یهودیت است که در کابالا یافت میشود.
سال ۱۸۷۲:
جوزپه ماتزینی پیش از مرگش در این سال، رهبری انقلابی با نام آدریان لمی (Adrian Lemmy) را جانشین خود میکند. متعاقباً بعد از لمی، لنین (Lenin)، تروتسکی (Trotsky) و سپس استالین (Stalin) پا به عرصه میگذارند. فعالیتهای انقلابی همهی این افراد از سوی روچیلدها تأمین مالی میشود.
سال ۱۹۳۷:
در ۲۸ آوریل، روزنامهی دیلی اکسپرس (Daily Express) مقالهای به چاپ میرساند که در آن دبلیو هیکی (W. Hickey) گزارشگر روزنامه از لُرد ویکتور روچیلد (Lord Victor Rothschild) بیست و هفت ساله میپرسد که با پایان قرارداد اجارهی منزل واقع در خیابان پیکادیلی (Piccadilly) قصد دارد در کجا سکونت کند که روچیلد با نشان دادن حالتی پیشگویانه پاسخ میدهد: «الآن نمیدانم، احتمالاً هیچجا. در هر صورت تا بعد از جنگ نمیدانم.» در این زمان هنوز دو سال و نیم تا جنگ دوم جهانی باقی مانده بود، ولی او از پیش میداند که جنگ در راه است.
پینوشتها:
(۱) جوزپه ماتزینی، رهبر انقلابیون ایتالیا، در سال ۱۸۳۴ از سوی ایلومیناتی انتخاب میشود تا برنامهی انقلابی آنان را در سراسر جهان هدایت نماید؛ ماتزینی تا زمان مرگش در سال ۱۸۷۲ در این مقام باقی ماند.
(۲) دربارهی نقش روچیلدها در تأسیس ایلومیناتی به اين مقاله مراجعه كنید.
(۳) برای اطلاع از علت دشمنی ناتان روچیلد با تزار، سطرهای انتهایی این مقاله را مطالعه كنید.
(۴) این نامه هم اکنون در موزهی بریتانیا فهرست شده است.
منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه ، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک ، برگردان: محمدیاسر فرحزادی ، تهران: نشر ساقی.
جنگهای جهانی ، جنگهای جهانی
جنگهای جهانی ، جنگهای جهانی
اندیشکده مطالعات یهود در پیامرسانها: