قطب جنوب یکی از ناشناختهترین و مرموزترین مناطق سطح زمین است که بهدلیل سلطهی کشورهای آمریکا و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای امضاکننده پیمان جنوبگان، اخبار و اطلاعات دقیقی از حقایق پنهانشده در این منطقه ممنوعه وجود ندارد. اگرچه ادعا میشود در این منطقه چیزی جز برف و یخبندان وجود ندارد و حضور پایگاههای نظامی و علمی این کشورها برای حفاظت از طبیعت بکر و گونههای جانوری و صرفاً تحقیقاتی است، اما شواهدی وجود دارد که نشان میدهد این ادعاها صرفاً برای فریب افکار عمومی و انحراف توجهات از این منطقه مهم و پر رمز و راز جهان است.
یکی از سؤالاتی که مدتی است ذهن بسیاری از کارشناسان را به خود مشغول کرده این است که چرا هر از چندگاهی مقامات و سران گلوبالیست در بزنگاههای حساس بینالمللی به قطب جنوب سفری ناگهانی و محرمانه میکنند و در توجیه آن سفر ادعا میکنند که صرفاً برای بررسی تغییرات اقلیمی و بهانههای مشابه به آنجا رفتهاند؟!
سفر برخی گلوبالیستها و چهرههای منفور جهان به قطب جنوب
برای نمونه اوایل ماه دسامبر بود که اخباری در خصوص سفر برخی گلوبالیستها و چهرههای منفور جهان به قطب جنوب جهت شرکت در یک نشست سرّی و مهم منتشر شد. این اطلاعات برای اولینبار در توییتر درج شد. کلاوس شواب (Klaus Schwab) بنیانگذار و رئیس اجرایی مجمع جهانی اقتصاد (World Economic Forum) و کریستین لاگارد (Christine Lagarde) رئیس بانک مرکزی اروپا (European Central Bank) در توییتهایی اعلام کردند که قرار است در یک نشست مخفی در جنوبگان (Antarctica) شرکت کنند. دو نفر دیگر از حضار نیز برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse) و دیوید شوارتز (David Schwartz) بودند. این دو به ترتیب رئیس و مدیر فنی ارشد شرکت ریپل لبز (Ripple Labs) هستند، شرکتی که در حوزهی نرمافزارهای رایانهای فعالیت میکند و در زمینهی سیستمهای پرداخت آنلاین و رمزارز ریپل (Ripple) تخصص دارد.
چهار پیام توییتری از طرف افراد فوقالذکر به حدس و گمانهای فراوانی دامن زده است. نخستین پیام را لاگارد در ماه جولای ۲۰۲۱ منتشر کرد و در آن از سفرش به قطب جنوب خبر داد. البته آنها بعداً گفتند که برای تماشای خورشیدگرفتی به منطقه ممنوعه مدار ۶۰ درجه جنوب سفر کردهاند، با این حال توییت لاگارد در مورد یک جلسه مهم، این ادعا را رد کرد.
کلاوس شواب: مقصد بعدی جنوبگان
کریستین لاگارد: یک جلسه مهم در جنوبگان در ماه دسامبر
دیوید شوارتز: تازه به جنوبگان رسیدم. این جلسه همهچیز را تغییر خواهد داد. همه چیز را.
برد گارلینگهاوس: خوشحالم که چمدانم را برای سفر قریبالوقوعم بستم. چشمک!
جلسهای که لو رفت و توئیتها حذف شد
البته مشخص نیست در این جلسه محرمانه و مهم چه شخصیتهای مهم دیگری از سران کشورها و سازمانهای بینالمللی گرفته تا شرکتهای چندملیتی حضور داشتند. این ۴ نفر تنها کسانی بودند که در این مورد توییت زدند و همانهایی که خبر را درز دادند، سپس پیامهای توییتری خود را حذف کردند.
دورهمی گلوبالیستها در زمان کسوف
شاید عدهای بگویند همهی این شایعات صرفاً حدس و گمان هستند و آنها به سواب نو (New Swabia) رفته بودند تا فقط به تماشای خورشیدگرفتگی بنشینند! اما چرا لاگارد عنوان کرده بود که یک جلسه مهم در قطب جنوب قرار است برگزار شود و مهمتر اینکه چرا این جلسه همزمان با کسوف رخ داده است؟
شاید گلوبالیستهای نفرتانگیز به آنجا رفته بودند تا از جزیره روچیلد (Rothschild Island) دیدن کنند؟! شاید هم نه! اما چه کسی باور میکند که کلاوس شواب، کریستین لاگارد، و چند میلیاردر دیگر حوزهی فناوری درست در بحبوحه «نوآغاز بزرگ» (Great Reset) به قطب جنوب رفتند تا خورشیدگرفتگی را تماشا کنند؟! بسیاری از منتقدان معتقدند که ماجراهایی از دیرباز در قطب جنوب در جریان است و موضوع بهقدری مهم است که فقط افراد انگشتشماری از حقیقت ماجرا خبر دارند.
سفر ناگهانی و غیرمنتظره جان کری در شب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا به قطب جنوب!
چرا جان کری روز انتخابات ریاستجمهوری آمریکا ناگهان به قطب جنوب رفت؟
نکته اینجاست که روز ۲۸ اکتبر ۲۰۱۶، درست ۱۰ روز قبل از انتخابات، سازمان ملل و ۲۴ کشور توافقنامهای بهمنظور محافظت از ۱/۱ میلیون مترمربع از آبهای دریای راس (Ross Sea) واقع در قطب جنوب امضا کردند تا بدین طریق مانع ورود کشتیها به آن منطقه به مدت ۳۵ سال شوند. [۱]
هدف از این امر طبق آنچه اعلام شده، محافظت از یک گونهی خاص از ماهیهاست! تلاش در جهت شکلدادن به این توافقنامه در ماه آوریل ۲۰۰۹، درست پس از روی کار آمدن اوباما کلید خورد. هیلاری کلینتون رئیس کنفرانسی در واشنگتن بود که با هدف گرد هم آوردن اعضای پیمان جنوبگان (Antarctic Treaty System) و شورای شمالگان (Arctic Council) برگزار شده بود. شورای شمالگان منطقهی قطب شمال را تحت پوشش دارد. [۲]
یکی از عکسهای ایمیل جان پودستا از متهمان پیتزاگیت و پدوگیت از قطب جنوب که توسط ویکیلیکس افشا شد
گونهای خاص از ماهی؟!
ده روز قبل از انعقاد توافقنامه سازمان ملل، وبسایت ویکیلیکس [۳] روز ۱۸ اکتبر بهطرز مرموزی ۲۳ عکس از موقعیتهای مکانی گوناگون در قطب جنوب در قالب بخشی از افشاگریهای مربوط به جان پودستا (John Podesta) رئیس ستاد انتخاباتی کلینتون که از متهمان اصلی پدوفیلی و شبکه گلوبالیستی قاچاق انسان و آزار جنسی کودکان در آمریکا بهشمار میرود منتشر کرد. چه ارتباطی بین جان پودستا با قطب جنوب و شبکه قاچاق انسان جهانی وجود داشت که ویکی لیکس اقدام به انتشار آنها کرده بود؟! اما نکتهی حیرتانگیز این است که جان کری وزیر امورخارجه وقت آمریکا در شب انتخابات وارد قطب جنوب شد. [۴]
سفر ناگهانی و غیرمنتظره جان کری در شب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا به قطب جنوب!
میدانید که شب انتخابات سال ۲۰۱۶ یکی از شبهای تاریخی در آمریکا بود و در چنین شب مهمّی، وزیر امورخارجه مسئولیت مهمّی بر عهده داشت و میباید در دفتر خود حاضر میشد و انجام وظیفه میکرد. پس چه چیزی آنقدر مهم بود که او را به قطب جنوب کشاند؟ [۵]
آنجا چه چیزی پنهان شده است؟! اما چگونه میتوان این موضوع را به سفر کری ربط داد؟! [۶] چرا وزیر امورخارجه آمریکا شب انتخابات سال ۲۰۱۶ به قطب جنوب پرواز کرد!؟!
جان کری میباید با کسی یا «کسانی» بالاتر از خودش ملاقات میکرد تا مشورت بگیرد، کسب اجازه کند، یا به سؤالات پاسخ دهد. اما چه کسی؟ این سؤالی است که در مورد همهی مقامات گلوبالیستی که به آنجا میروند باید پرسیده شود، اما هیچکس پاسخگو نیست و با پروپاگاندای بررسی تغییرات اقلیمی این نوع سفرهای مرموز را توجیه میکنند.
در همان تاریخ باز آلدرین (Buzz Aldrin) از اولین کسانی که بههمراه نیل آرمسترانگ به ادعای ناسا به ماه رفته بود، روز ۲۹ نوامبر ۲۰۱۶، در آستانهی پرواز به سمت قطب جنوب تیشرتی به تن داشت که عکس روی آن به مأموریت سفر به مریخ مربوط میشد. او داشت به قطب جنوب میرفت، پس چرا چنین تیشرتی به تن کرده بود؟!
او پس از بازگشت از سفر یک پیام عجیب در توییتر منتشر و بلافاصله حذف کرد. پیام بدین شرح بود: «همهی ما در خطریم، این خودِ شیطان است.»
چرا رهبر کلیسای ارتدوکس روسیه قبل از انتخابات سال ۲۰۱۶ به قطب جنوب سفر کرد؟
حتی پاتریارک کریل اسقف ارتدوکس روس درست ۶ روز پس از ملاقات تاریخی که روز ۱۲ فوریه ۲۰۱۶ با پاپ فرانسیس در هاوانا داشت، به قطب جنوب سفر کرد. [۷]
نکتهی مهم اینکه این نخستینبار بود که رهبران کلیسای روم و کلیسای ارتدوکس مسکو با یکدیگر ملاقات میکردند. ملاقات مزبور همچنین یک لحظهی نمادین در تاریخ روابط میان کلیسای کاتولیک و کلیساهای ارتدوکس قلمداد میشد. این کلیساها در جریان جدایی بزرگ (East–West Schism) در سال ۱۰۵۴ میانشان فاصله افتاد، قرنها قبل از آنکه کلیسای ارتدوکس مسکو بنا شود.
پاتریارک کریل (Kirill) رهبر کلیسای ارتدوکس روسیه پس از ملاقات با پاپ فرانسیس در کوبا سفر کاملاً غیرمنتظرهای به قطب جنوب داشت. پاپ فرانسیس سند محرمانهای در اختیار او گذاشت و هیچگاه دقیقاً فاش نشد که سند مزبور حاوی چه چیزی بوده است، اما این نخستینبار بود که رهبران کلیسای ارتدوکس شرق و کلیسای کاتولیک روم در راستای ترمیم روابط خویش با یکدیگر ملاقات میکردند. کریل به آمریکایجنوبی رفت و سپس بهطور غیرمنتظره از قطب جنوب سر درآورد.
حضور پاتریارک کریل رهبر کلیسای ارتدوکس روسیه در کلیسای ترینیتی قطب جنوب
آیا قطب جنوب کلید کشف اسرار زمین است؟!
ذکر این نکته ضروری است که طبق معاهده جنوبگان برای رفتن به قطب جنوب باید مجوّز ویژه دریافت کنید و این تازه در صورتی است که از پسِ هزینههای گزاف آن بربیایید و بتوانید یک کشتی یخشکن روسی یا آمریکایی را بههمراه خدمهی آن کرایه کنید. هیچگونه مجوّز اکتشاف به کشوری داده نمیشود و در حالیکه ادعا میشود قطب جنوب برای عموم آزاد است اما هرگز اینطور نیست و تورهای سیاحتیای هم که برای عموم وجود دارد صرفاً در کمپ و ایستگاهی خاص در سواحل قطب جنوب است و ورود به مناطق حفاظتشده (بخوانید ممنوعه) برای هیچ فرد یا گروهی امکانپذیر نیست.
سؤال اصلی این است که چرا برخی از بدنامترین افراد روی زمین باید در قطب جنوب گرد هم جمع شوند؟! چرا هر از چند گاهی مقامات و سران بینالمللی در بزنگاههای حساس به این منطقه ممنوعه سفر میکنند؟! آیا این کار در راستای منافع بشر یا زمین انجام میشود؟! قطب جنوب چه ویژگی خاصی دارد که برای این طبقهی خاص جذابیت دارد؟! آیا فقط دارای تعدادی پنگوئن و زمستانهای طولانی و پوشش برف و یخبندان است؟!
بهگفتهی دریادار ریچارد برد (Richard E. Byrd)، اولین فرمانده نیروهای اکتشافی آمریکا که به سرزمینهای انتهای زمین سفر کرد، قطب جنوب مرتفعترین تودهی خشکی بر روی زمین و کمتر از هر جای دیگری کاوش شده است که در آن سوی جنوبگان سرزمینهای وسیعی وجود دارد که سرشار از منابع طبیعی و معدنی و زغالسنگ است.
وی در یک مصاحبه تلویزیونی از این حقایق پرده برداشت و وعده داد که قرار است بهزودی سفرهای اکتشافی دیگری در این مناطق داشته باشد، اما این امر رخ نداد چرا که چندی بعد جسد وی در خانهاش پیدا شد و از آن پس دیگر خبری از منطقه جنوبگان به جهانیان مخابره نشد. در همین رابطه پایگاه خبری اینفووارز (InfoWars) آمریکا در سال ۲۰۱۹ گزارشی ویدئویی و جنجالی در خصوص منطقه ممنوعه جنوبگان منتشر کرد که شدیداً توسط گوگل و یوتیوب سانسور میشد. گزارش جنجالی اینفووارز را میتوانید با زیرنویس فارسی در کانال تلگرام اندیشکده مطالعات یهود تماشا کنید.
حقایق توسط گلوبالیستها و رسانههای بینالمللی آنها سانسور میشود
واقعیت آن است که آنچه ما دربارهی قطب جنوب میدانیم، از منابع غیررسمی و اسناد تاریخی نشأت میگیرند. همچنین، قاره قطب جنوب ماهیت اسرارآمیزی دارد و هرگونه اطلاعاتی که از منطقه قطب جنوب به بیرون درز میکند، بطور جدّی سانسور میشود.
فقط کافی است به سراغ برنامهی گوگل ارث بروید تا ببینید که بخشهای بزرگی از قطب جنوب را مخدوش و غیرقابل خوانش و مشاهده کردهاند. شاید واقعیت با آنچه از قطب جنوب و نقشههای دستکاری و مخدوششدهی گوگل به مردم جهان ارائه میشود تفاوت داشته باشد. اما دور از ذهن نیست که روزی اسرار این منطقه ممنوعه در آیندهای نهچندان دور برای جهانیان فاش شود.
منابع:
[۱] https://thediplomat.com/2016/11/a-pyrrhic-victory-in-antarctica/
[۲] https://www.independent.co.uk/news/world/politics/antarctica-region-largest-marine-protected-area-ross-sea-a7384956.html
[۳] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/15503
[۴] https://mysteriousuniverse.org/2016/11/wikileaks-photos-john-kerry-visit-and-ufos-in-antarctica/
[۵] https://www.cbsnews.com/news/secretary-of-state-john-kerry-visits-antarctica-climate-change-legacy/
[۶] https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/11/07/americas-top-diplomat-is-en-route-to-antarctica-this-election-day/
[۷] https://mysteriousuniverse.org/2016/02/the-ark-of-gabriel-antarctica-russia-and-the-apocalypse/
««« پایان »»»
آشنایی با رنگهای بهکار رفته در مقالهی فوق:
رنگ آبی برای تأکید بر کلمات کلیدی است.
رنگ قهوهای برای نقلقول استفاده میشود.
رنگ بنفش در تیترهای اصلی استفاده شده.
رنگ قرمز برای لینکدادن استفاده شده.
…
اندیشکده مطالعات یهود در پیامرسانها: