بر اساس پژوهشی که یک تیم از دانشمندان دانشکده علوم کلینیکی دانشگاه لوند (Lund University) در سوئد انجام دادند و نتایج آن را در فوریه ۲۰۲۲ منتشر کردند، واکسنهای ژنتیک-پایهی فایزر بیوانتک (Pfizer–BioNTech)، دقیقاً عمل رونویسی معکوس کدهای ژنتیکی را در سلولهای کبد گیرندگان انجام میدهند. دستکاری ژنتیک
این گروه تحقیقاتی نوشتند:
«نتایج ما نشاندهنده جذب سریع BNT162b2 به رده سلولی کبد انسان Huh7 است که منجر به تغییر در بیان و توزیع LINE-1 میشود. ما همچنین نشان میدهیم که mRNA موجود در BNT162b2 پس از تزریق، در مدت ۶ ساعت به صورت داخل سلولی در DNA (گیرنده واکسن) رونویسی معکوس میشود.»
«BNT162b2» نام کد «Tozinameran» یا همان واکسن کووید ۱۹ فایزر است.
این نتیجه، بطلان دروغ فاحش شرکت فایزر، شرکای آن، همهی سازندگان واکسنهای موسوم به mRNA و مرکز کنترل بیماریها و سازمان بهداشت جهانی است، که به صراحت عنوان میداشتند که این نوع از واکسنها «هیچ اثری روی ژنوم انسانی ندارند.»
طبق همین تحقیق دانشگاه لوند، آثار این دستکاریهای ژنتیکی از طریق پروتئین اسپایک واکسن، حتی به نسلهای بعدی فرد هم منتقل میشود.
در ویدئوی زیر، در یکی از شبکههای تلویزیونی آمریکا، دو متخصص با استناد به تحقیقاتی از جمله همین تحقیق دانشگاه لوند، تأیید میکنند که پروتئین اسپایک موجود در واکسنهای ژنتیک، میتوانند دیاناِی گیرندگان و نسلهای بعدی آنان را تحت تأثیر قرار دهند.
در ویدئوی زیر، «آلبرت بورلا» (Albert Bourla)، مدیرعامل فایزر میگوید:
«روزهای بهتری را در آینده فایزر میبینم. پاندمی کووید برای فقط دستگرمی بود؛ و ما برای پاندمی واقعی پیش رو آموخته و آماده شدهایم.»
شرکتهای بزرگ داروسازی تولیدکنندهی واکسن کرونا (معروف به بیگ فارما) از جمله فایزر و مدرنا، زمانی که هنوز کارآزماییها و آزمایشهای لازم برای تأیید کامل محصولات این شرکتها در ابتدای راه بود، با اعمال نفوذ سیاسی دولت آمریکا، مجوز «مصرف اضطراری» را از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دریافت کردند.
آلبرت بورلا یهودی در حال روشنکردن منورا در جشن حنوکا در سفارت اسرائیل
به عبارت سادهتر، صدها میلیون نفر در دنیا، زمانی که هنوز آثار و عوارض این واکسنها روشن نبود، آن را دریافت کردند!!
بیشتر بدانیم:
ریشههای یهودی واکسن آمریکایی کرونا
…
««« پایان »»»
آشنایی با رنگهای بهکار رفته در مقالهی فوق:
رنگ آبی برای تأکید بر کلمات کلیدی است.
رنگ قهوهای برای نقلقول استفاده میشود.
رنگ قرمز برای لینکدادن استفاده شده.
…
اندیشکده مطالعات یهود در پیامرسانها: